≤----------EXTRA LIVE----------≥
kliknite OVDE da bi ste se registrovali i otvorili profil.

Ili

Kliknite OVDE da se prijavite ako ste se već registrovali!
-------------------------------
Ukoliko imate problema sa registracijom ili oko bilo čega drugog kliknite OVDE Pošaljite poruku i dobićete povratnu na dati imejl, u što kraćem mogućem roku.
--------------------------------
VAŽNO!!!!
POŠTO SAM JA OVDE JEDINI ADMINISTRATOR (JER NEĆE NIKO DRUGI DA BUDE) TRUDIM SE KOLKO MOGU DA ODRŽIM OVAJ FORUM. OTKAD SU OBRISALI MOJ UPLOAD TORRENT (LINK) SAJT IZGUBIO SAM VOLJU ZA RADOM JER MI JE TREBALO PUNO RADNIH SATI DA SVE TO UBACIM NA UPLOAD SAJT PA DA LINKOVE ISPREBACUJEM OVDE. SAD SAM POŠAO I NA FAKS PA ZAISTA NEMAM DOSTA VREMENA DA VODIM OVAJ FORUM. AKO NEKO ŽELI ADMINA PA DA GA VODI UMESTO MENE NEK SE JAVI U PORUKU VRLO RADO ĆU GA DATI. TOLIKO OD MENE I IZVINJAVAM SE ŠTO NISAM USPEO DA NAPRAVIM OVAJ FORUM DA BUDE SAVRŠEN I DA KORISNICI BUDU ZADOVOLJNI, KAO ŠTO SAM PLANIRAO TO DA URADIM. JOŠ JEDNOM, KO ŽELI ADMINA NEK MI SE JAVI PORUKOM.
------------------------------
Još nešto važno:
Ako gledate trailere ili gameplaye sa računara čiji je ekran manjih razmera tj manjih od 1920x1080 da bi ste videli ceo trailer trebate umanjiti stranicu dok vam trailer nestane u polje.To ćete uraditi tako što idetie ctrl- (ctrl minus) a povećate na ctrl+ (ctrl plus)
I u koliko vam ne učita odma stranicu osvežite je na F5!


Uživajte bye
Vaš administrator!
≤----------EXTRA LIVE----------≥

Download Movie,Games And programs ! Free all! najnoviji filmovi i igrice za download,takođe ima i programa,po narudzbini i prevodi uz filmove a takođe po narudzbini.


You are not connected. Please login or register

Plavi Ekran Smrti (BSOD) Kako Nastaje I Kako Ga Se Rešiti

Go down  Порука [Страна 1 of 1]

*T_ig@r*

*T_ig@r*
Co-Administrator
Co-Administrator
Kada inače normalno podizanje sistema Windows, zamijeni „Plavi ekran“ sa čudnom zbirkom belih slova, to znači da su nam Windowsi naleteli na ozbiljan problem i ne mogu ga sažvakati pa se sruše. To se događa tako da nakon što vam se pojavio Plavi ekran ili BSOD ( Blue Screen Of Death) na delić sekunde i odmah se restartuje, nemoguće je detektirati problem. Plavi ekran traje prekratko da bismo mogli pročitati zbog čega se pojavio Plavi ekran. Svima se pojavio ili će se pojaviti Plavi ekran s vremena na vrijeme, ali je zato moguće promijeniti postavke tako da se računar više ne restartuje automatski. Idemo vidjeti kako je moguće zaustaviti reboot nakon pojave Plavog ekrana. 1.) Kliknite na „Start“ tipku i odaberite opciju „Contol Panel“. Odaberite „System and Maintenance“ opciju.   
2.) Odaberite „System“, zatim „Advanced System Settings“, pa kliknite „System Properties“.   
3.) Idite na „Startup and Recovery“ opciju i kliknite na „Settings“ gumb.   
4.) Izbrišite opciju „Automatic Restart“ u check box-u.


Posle toga rpoblem restartovanja računara usled BSOD-a je rešen.

Погледај профил корисника http://extralive.forumsc.net

Назад на врх  Порука [Страна 1 of 1]

Permissions in this forum:
Не можете одговорити на теме у овом форуму