Сада је точно 10/3/2022, 11:16

Док администратори и уредници овог форума настоје да обришу или замене било који доступни материјал што је брже могуће, немогуће је прегледати сваку поруку. Према томе, на Вама је да знате да све поруке послате на ове форуме исказују ставове и опредељења аутора, никако администратора, уредника или веб мастера (осим, наравно, порука послатих лично од ових људи) и од сада се обавезује те условима.

Слажете се да не шаљете никакве погрдне, непристојне, вулгарне, клеветичке, одвратне, претеће, сексуално-орјентисане поруке или било какве материјале које може нарушити било које од корисничких правила. Поступајући другачије, можете бити одмах и трајно искључени(И ваш интернет провајдер ће бити обавештен). IP Адресе свих порука су сачуване за помоћ у случају непримене ових услова. Слажете се да веб мастер, администратор и уредници овог форума имају право да обришу, измене, помере или затворе сваку тему у свако доба ако то сматрају потребним. Као корисник слажете се са свим информацијама јоје сте предходно унели и оне ће бити сачуване у бази података. Да ове информације небуду обављене ни једној трећој особи без Вашег допуштења веб мастеру, администратору и уредницима, они се не могу дрзати за одговорне за било кои од хакерских напада који могу преузети податке који могу довести до неприлика.

Овај форум користи cookis да би сачувао информације на Вашем компиутеру. Ови cookis фајлови не садрже ни једну од информација које сте изнад убацили, они служе само да употпуне бољи изглед стране. Е-маил адресасе користи само за потврду ваших података регистрације и шифре.

Кад кликнете на дугме за регистрацију испод, слажете се и обавезујете се са свим овим условима.
MOLIM VAS IMAJTE NA UMU DA NAKON REGISTRACIJE NIJE POTREBNA POTVRDA IMEJL ADRESE. KAD SE REGISTRUJETE PROFIL ĆE VAM ODMA BITI AKTIVIRAN. KAD STE REGISTROVANI IMATE SVE PRIVILEGIJE, MOŽETE SVE PREUZETI, PISATI NOVE POSTEVE, ODGOVARATI NA PORUKE, DODAVATI PRIJATELJE, SLATI PRIVATNE PORUKE I JOŠ DOSTA DRUGIH STVARI. U SLUČAJU DA IMATE BILO KAKVIH PROBLEMA OBRATITE SE ADMINISTRATORU. U SLUČAJU DA NALETITE NA TEMU KOJA NIJE ISPRAVNA PRIJAVITE TO ADMINISTRATORU ILI U TEMI NAPIŠITE DA IMA PROBLEM I PROBLEM ĆE BITI REŠEN U ROKU OD 12H. NA PRIVATNE PORUKE ODGOVARA SE ODMAH (10-15 MIN. NAKON SLANJA PORUKE) A NA PITANJA U TEMI ZA NAJDALJE 5H.