≤----------EXTRA LIVE----------≥
kliknite OVDE da bi ste se registrovali i otvorili profil.

Ili

Kliknite OVDE da se prijavite ako ste se već registrovali!
-------------------------------
Ukoliko imate problema sa registracijom ili oko bilo čega drugog kliknite OVDE Pošaljite poruku i dobićete povratnu na dati imejl, u što kraćem mogućem roku.
--------------------------------
VAŽNO!!!!
POŠTO SAM JA OVDE JEDINI ADMINISTRATOR (JER NEĆE NIKO DRUGI DA BUDE) TRUDIM SE KOLKO MOGU DA ODRŽIM OVAJ FORUM. OTKAD SU OBRISALI MOJ UPLOAD TORRENT (LINK) SAJT IZGUBIO SAM VOLJU ZA RADOM JER MI JE TREBALO PUNO RADNIH SATI DA SVE TO UBACIM NA UPLOAD SAJT PA DA LINKOVE ISPREBACUJEM OVDE. SAD SAM POŠAO I NA FAKS PA ZAISTA NEMAM DOSTA VREMENA DA VODIM OVAJ FORUM. AKO NEKO ŽELI ADMINA PA DA GA VODI UMESTO MENE NEK SE JAVI U PORUKU VRLO RADO ĆU GA DATI. TOLIKO OD MENE I IZVINJAVAM SE ŠTO NISAM USPEO DA NAPRAVIM OVAJ FORUM DA BUDE SAVRŠEN I DA KORISNICI BUDU ZADOVOLJNI, KAO ŠTO SAM PLANIRAO TO DA URADIM. JOŠ JEDNOM, KO ŽELI ADMINA NEK MI SE JAVI PORUKOM.
------------------------------
Još nešto važno:
Ako gledate trailere ili gameplaye sa računara čiji je ekran manjih razmera tj manjih od 1920x1080 da bi ste videli ceo trailer trebate umanjiti stranicu dok vam trailer nestane u polje.To ćete uraditi tako što idetie ctrl- (ctrl minus) a povećate na ctrl+ (ctrl plus)
I u koliko vam ne učita odma stranicu osvežite je na F5!


Uživajte bye
Vaš administrator!
≤----------EXTRA LIVE----------≥

Download Movie,Games And programs ! Free all! najnoviji filmovi i igrice za download,takođe ima i programa,po narudzbini i prevodi uz filmove a takođe po narudzbini.


You are not connected. Please login or register

Nvidia predstavila novu Tegru K1 sa 192 jezgra

Go down  Порука [Страна 1 of 1]

*T_ig@r*

*T_ig@r*
Co-Administrator
Co-Administrator

Promocija čipa Tegra K1 pratila je zanimljiva reklamna kampanja. Naime, krajem 2013. godine pojavile su se prve fotografije misterioznih krugova u polju, koje je predstavila fotografkina Džuli Belandžer. Mediji su danima izučavali neobičnu pojavu, da bi se tek sada ispotavili da je u pitanju još jedan marketinški trik kompanije Nvidia.

Nvidia smatra da ovaj čip premošćuje "rupu" na tržištu između desktop grafičkih kartica baziranih na Kepleru i mobilnih Tegra čipova, i to ne samo Tegra 5 nego i Tegra 5000. Sve u svemu, to je "mobilni čip sa desktop srcem".

Nvidia je saopštila i da Epic Games uskoro pušta u život Unreal Engine 4, jedan od najbitnijih "gejm-endžina" sledeće generacije i to za K1. To je bitna vest, pošto znači da se kompanije koje prave igre, odmah prilagođavaju novom K1. 

Šta donosi K1? Pored očiglednog foto-realizma, promene će biti primetne i u brojnim simulacijama fizičkih eksperimenata, svetlosnim sistemima, kretanju čestica, ali i podršci za DirectX 11, OpenGL 4.4. Od stilizovanih animiranih slika do verne reprodukcije zgrada, K1 bi mogao bez problema da prevaziđe grafiku na aktuelnim igračkim konzolama. 

Tegra K1 ne dosnosi samo 32-bitnu quad-core (4-Plus-1 ARM Cortex-A15 CPU) konfiguraciju, ona će biti osnova i za Nvidijine dugoočekivane Denver procesore. 

Šta nas deli od upotrebe ovog "monstruma" u našim laptopovima i tabletima? Teško je reći, pošto Nvidia nije saopštila kada će K1 biti u prodaji, kao ni koliko će uređaji sa njim da koštaju.


B92

Погледај профил корисника http://extralive.forumsc.net

Назад на врх  Порука [Страна 1 of 1]

Permissions in this forum:
Не можете одговорити на теме у овом форуму