≤----------EXTRA LIVE----------≥
kliknite OVDE da bi ste se registrovali i otvorili profil.

Ili

Kliknite OVDE da se prijavite ako ste se već registrovali!
-------------------------------
Ukoliko imate problema sa registracijom ili oko bilo čega drugog kliknite OVDE Pošaljite poruku i dobićete povratnu na dati imejl, u što kraćem mogućem roku.
--------------------------------
VAŽNO!!!!
POŠTO SAM JA OVDE JEDINI ADMINISTRATOR (JER NEĆE NIKO DRUGI DA BUDE) TRUDIM SE KOLKO MOGU DA ODRŽIM OVAJ FORUM. OTKAD SU OBRISALI MOJ UPLOAD TORRENT (LINK) SAJT IZGUBIO SAM VOLJU ZA RADOM JER MI JE TREBALO PUNO RADNIH SATI DA SVE TO UBACIM NA UPLOAD SAJT PA DA LINKOVE ISPREBACUJEM OVDE. SAD SAM POŠAO I NA FAKS PA ZAISTA NEMAM DOSTA VREMENA DA VODIM OVAJ FORUM. AKO NEKO ŽELI ADMINA PA DA GA VODI UMESTO MENE NEK SE JAVI U PORUKU VRLO RADO ĆU GA DATI. TOLIKO OD MENE I IZVINJAVAM SE ŠTO NISAM USPEO DA NAPRAVIM OVAJ FORUM DA BUDE SAVRŠEN I DA KORISNICI BUDU ZADOVOLJNI, KAO ŠTO SAM PLANIRAO TO DA URADIM. JOŠ JEDNOM, KO ŽELI ADMINA NEK MI SE JAVI PORUKOM.
------------------------------
Još nešto važno:
Ako gledate trailere ili gameplaye sa računara čiji je ekran manjih razmera tj manjih od 1920x1080 da bi ste videli ceo trailer trebate umanjiti stranicu dok vam trailer nestane u polje.To ćete uraditi tako što idetie ctrl- (ctrl minus) a povećate na ctrl+ (ctrl plus)
I u koliko vam ne učita odma stranicu osvežite je na F5!


Uživajte bye
Vaš administrator!
≤----------EXTRA LIVE----------≥

Download Movie,Games And programs ! Free all! najnoviji filmovi i igrice za download,takođe ima i programa,po narudzbini i prevodi uz filmove a takođe po narudzbini.


You are not connected. Please login or register

Adobe Photoshop CS6 13.0.1 Extended Final Multilanguage (cracked dll)

Go down  Порука [Страна 1 of 1]

*T_ig@r*

*T_ig@r*
Co-Administrator
Co-Administrator
[You must be registered and logged in to see this link.]
Veličina: 1.83GB
Cena ovog produkta je 60€ mesečno a ovo je BESPLATNA FULL LICENCA (KREKOVANA) i na vama je samo da instalirate i zabavite se.

Ako nemožete da preuzmete program kliknite na "Spoiler"
Spoiler:
Da bi ste preuzeli film program ili igricu morate biti ulogovani. Linkovi se nalaze u slikama ili u tekstovima naprimer "Dwnload" ali ako niste ulogovani nemožete prepoznati link i to će vam biti kao obična slika ili tekst.Takođe nemožete ni gledati trajlere,upustva za instalaciju,niti gameplay-e    . Za registraciju kliknite na--- register/prihvatite uslove/popunite šta vam se traži/kreirajte profil/i na kraju se prijavite na LOGIN .Vaš ADMINNakon više od dvadeset dve godine od izlaska verzije 1.0, skoro dve godine od izlaska verzije Photoshop-a 12.0 bolje poznate kao CS5 i nepunih deset meseci od izlaska dopune 12.1 (CS5.5), kompanija Adobe Systems je danas predstavila novu verziju 13 (codename: Superstition) najpopularnijeg programa za digitalnu obradu digitalnih fotografija. Verujem da nema potrebe da objašnjavamo čemu Photoshop služi, to već i ptice na grani znaju! Treba napomenuti da se radi o javnoj test verziji (Public Beta) i da konačni datum izlaska još nije poznat.
Adobe Photoshop CS6 | Uvodni ekranAdobe Photoshop 1.07 | Uvodni ekranSkoro sam siguran da kreatori Photoshop-a nisu mogli zamisliti u šta će se PS pretvoriti. Veoma mnogo truda je uloženo ali ne uzalud! Svaka verzija je donosila sve više i više novih opcija. Npr. verzija 2.0 je donela samo tri novine u odnosu na prvu verziju ali je zato verzija CS5 donela 13 novina u odnosu na prethodnu verziju CS4. Više informacija o prethodnim verzijama i novostima koje su one donosile možete naći ovde: Adobe Photoshop version history. Vredi napomenuti da pored par novih velikih opcija koje obogaćuju svaku novu verziju PS-a, postoje i tzv. JDI (Just Do It) koje su u stvari male opcije/popravke/poboljšanja koja svakodnevni rad čine lakšim. Prethodna verzija CS5 je imala oko trideset, a zahvaljujući vrednom radu inženjera, verzija CS6 ima duplo više!

NOVE OPCIJE
DARK UI [TAMNO/SVETLO KORISNIČKO OKRUŽENJE]
ps-cs6-uiNapokon, posle dugog čekanja i Photoshop dobija mogućnost promene boje (osvetljenja) korisničkog okruženja. Na raspolaganju vam stoje četiri osvetljenja. Meni lično je ovo jedno od najboljih poboljšanja koje donosi nova verzija.

LIGHTING EFFECTS GALLERY
Adobe Photoshop CS6 | Lighting Effects GalleryVeć skoro zaboravljena opcija dobija novo ruho. Veoma intuitivno rešeno upravljanje svetlosnim efektima. Veliki plus!

CROP TOOL [ALATKA ZA ISECANJE]
Adobe Photoshop CS6 | Crop ToolJedan od alata koji se veoma često koristi doživeo je totalnu transformaciju. Ako ste ikada priželjkivali da Crop u PS-u radi kao u npr. Camera Raw-u ili Lightroom-u, došao je i taj dan.

ADAPTIVE WIDE ANGLE
Adobe Photoshop CS6 | Adaptive Wide AngleAdaptive Wide Angle je novi filter koji služi za ispravljanje fotografija koje su slikane sa širokougaonim objektivom.

BLUR GALLERY [FIELD, IRIS I TILT-SHIFT]
Adobe Photoshop CS6 | Blur GalleryBlur Gallery je skup filtera za zamućivanje fotografija. Ako ste nekada koristili AlienSkin Bokeh filter, od sada vam on više neće biti potreban.

BACKGROUND SAVE [SNIMANJE U POZADINI]
Iizvanredna opcija koja povećava produktivnost. Nema potrebe da više čekate da se snimanje fajla završi.

TYPE STYLES [TEKST STILOVI]
Mogućnost kreiranja tekst stilova doprineće bržem radu sa tekstom.

LAYER SEARCH [PRETRAŽIANJE SLOJEVA]
Adobe Photoshop CS6 | Layer SearchSigurno ste došli u situaciju da imate više desetina slojeva u fajlu i da morate pronaći jedan specifičan. Od sada vam je na raspolaganju opcija pretraživanja slojeva po vrsti sloja (pixel, adjustment, text...), imenu, upotrebljenom efektu itd.

GPU SUPPORT
Upotreba grafičke kartice prilikom izvršavanja pojedinih efekata (Warp Transform, Puppet Warp, Liquify, Blur Galleries...).

VECTOR LAYERS [VEKTORSKI SLOJEVI]
Adobe Photoshop CS6 | Shape LayerJoš jedan novi član porodice slojeva. Nacrtajte putanju (path) i ispunite je bojom, dodajte joj liniju, efekat.

CONTENT-AWARE MOVE TOOL
Svi se jos sećamo Content-Aware Fill-a koji “pametno” popunjava selekciju koju smo napravili. Ovaj novi alat služi za pomeranje/produžavanje objekata koji su deo slike.

CONTENT-AWARE PATCH TOOL
Patch Tool je i do sada bila veoma korisna opcija za popravke, ali sa novom Content-Aware opcijom postaje jos bolja.

GROUP LAYERS EFFECTS
ps-Adobe Photoshop CS6 | Layer Group EffectsDodelite efekat grupi objekata. Veoma korisna i dugo očekivana opcija.

STYLES ON GROUPS [STILOVI SLOJEVA]
Do sada su samo slojevi mogli imati stilove (senka, sjaj...), a od sada iste stilove možete primeniti i na grupe.

ERODIBLE I AIRBRUSH TIPS
Dve nove vrste vrhova četkica za crtanje koji su veoma realistični.

3D OPCIJE
Adobe Photoshop CS6 | 3DProširena (Extended) verzija donosi mnogo novina u načinu rada sa 3D objektima. Rad je sada mnogo lakši i intuitivniji u poređenju sa prethodnim verzijama.

VIDEO EDITING
Editovanje video materijala nije novost u PS-u, ali je od sada dostupna i u slabijoj Standard verziji. Ovo su samo neke, od novih “velikih” opcija nove verzije.

CAMERA RAW 7
Adobe Photoshop CS6 | Camera Raw 7Kompletno osvežen modul za uvoz i editovanje Raw fotografija.

Ovo je samo deo novih opcija koje možete naći u novoj CS6 verziji! Ohrabrujem vas da skinete beta verziju i da sami nastavite istraživanje (na kraju članka je link prema stranici sa koje možete skinuti PS CS6). Ako primetite neku grešku u CS6-ici, na kraju članka se nalazi link ka beta forumu na kojem možete ostaviti svoj komentar. Inženjeri Photoshop-a će budno pratiti svaki novi komentar na tom forumu.

JDI (JUST DO IT) OPCIJE
Kako u stvari nastaje JDI? Za razliku od glavnih opcija nove verzije koje se planiraju mesecima unapred, JDI je, kako mu ime kaže “samo uradi” (Just Do It), opcija za koju je potrebno malo vremena da se ugradi i za koju skoro i da ne postoji neki plan. Svaki Photoshop inženjer dobije slobodan dan da ugradi par JDI opcija.

Evo par JDI-a koje možete naći u novoj verziji: veličina četkice ide do 5000px, snimanje pokreta četkice i kasnija reproduckija kroz akcije, zaključavanje više slojeva od jedanput, promena boje više slojeva odjednom, čitanje stereo fotografija (JPS, PNS), čitanje BIGTIFF formata, promena transparentnosti sloja u 0% putem tastature (00 za fill, Shift+00 za stroke (liniju)), Cmd+J (Ctrl+J) pravi duplikat sloja (layer) i grupa slojeva, jednostavnije preimenovanje slojeva, poboljšano pomeranje vektorskih elemenata, promena transparentnosti četkice putem, i još mnoge druge.

Погледај профил корисника http://extralive.forumsc.net

Назад на врх  Порука [Страна 1 of 1]

Permissions in this forum:
Не можете одговорити на теме у овом форуму